za 15/12  20:00  € 19,50
Theaterconcert
Theaterzaal
15/12

Lakshmi

Adem


Lakshmi maakt in korte tijd veel indruk in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek. Dit seizoen debuteert ze in het theater. “Een debuut waar je niet omheen kan”, vindt Eric Corton. En Leo Blokhuis: “Bezwerend mooie muziek vind ik het.”

Pop-noir vol contrasten
In ‘Adem’ vertelt LAKSHMI een muzikaal verhaal over twintiger zijn en over vrouw zijn in een mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld. Het sterke verlangen om perfect te zijn, terwijl ze tegelijkertijd betoverd is door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

Pers
‘Poëtische liedjes die zich laten vergelijken met Lana del Rey en Warhaus’ – TV Krant.
‘Als een natte droom waarin vlagen van nachtmerries en prachtige droombeelden in een vreemde oorlog ontwikkeld zijn’ – Lust for Life.

Credits
Concept/schrijver/muziek/zang/tekst: Lakshmi Swami Persaud
Regie/dramaturgie: Vincent van den Elshout
Producer muziek: Thijs Lodewijk
Musici: Pascal Voorbraak (Gitaar, Soundgarden), Rogier van Roosmalen (Drums, percussie), Pauline Koning (Viool, zang), Sjaak Thiessen (Bass, toetsen)
Productieleider:  Casper Knipscheer
Lichtontwerp & decor:  Koen Wolterink, Juuke Schoorl

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater