vr 8/11  20:00  € 23,00
Theaterconcert
Theaterzaal
8/112019

Lavinia Meijer & Michiel Borstlap

Ghosts


Twee muzikale grootheden op het ECI-podium. Lavinia Meijer is wereldvermaard als klassiek harpiste, Michiel Borstlap is top-pianist in de internationale muziekwereld. In Ghosts vinden ze elkaar in muziek van de Amerikaanse componist Philip Glass, Ludovico Einaudi en Michiel Borstlap zelf.

Over Lavinia Meijer
Lavinia Meijer behoort tot de internationale top van harpisten. Ondanks haar wereldwijde succes gaat ze onverminderd door met haar persoonlijke doel om vooroordelen over de harp weg te nemen. Veel mensen kennen de harp alleen als achtergrondinstrument, als een romantische melodie of een kabbelend beekje. Of van schattige meisjes met engelenhaar. Volgens Lavinia is het daarom ‘heerlijk om na afloop die verbazing te horen bij het publiek. Een harp kan klinken als een heel orkest, maar ook licht en verfijnd. Die verbazing kom ik overal ter wereld tegen.’

Over Michiel Borstlap
Michiel Borstlap is een begenadigd pianist en componist. Zijn albums Velvet en Georg, waarmee hij vorig jaar nog in de ECI stond, vormen het uitgangspunt voor innemende improvisaties van Lavinia Meijer en hemzelf. Borstlap werd in 2017 genomineerd voor de Edison Publieksprijs met zijn solo album Velvet. Hij nodigt iedereen uit: ‘Ik wil voor iedereen spelen, ik wil niemand uitsluiten. Muziek is toch iets magisch. Je moet creëren en een beetje genieten.’

Dit concert wordt ondersteund door het Podiumburo Roermond

Terugblik
Vorig seizoen stond Michiel Borstlap met zijn voorstelling Georg in de ECI. In deze voorstelling stond zijn eerste piano ‘Georg’ een honderdjarig exemplaar met een eigenzinnige, doorleefde sound, waarmee hij ook in Roermond speelde centraal.

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater