za 26/10  20:00  € 16,50
Theaterconcert
Theaterzaal
26/102019

Lotte Walda


De 21-jarige Heerlense singer-songwriter Lotte Walda kwam uit 1200 inzendingen bovendrijven tijdens Giels Talentenjacht. Ze won de wedstrijd en daarna ook The Pinkpop Cover Contest. Daarna ging het snel. Onder andere met deze theatertour, waarmee Lotte ook de ECI aandoet.

Lotte stond al op grote podia als Pinkpop, Pop on Top en het Bevrijdingsfestival. De grote kracht van dit jonge talent is haar pure en eerlijke muziek, die herinnert aan iconen uit de jaren 60 en 70, zoals Janis Joplin, Nina Simone, Melanie en Joni Mitchell. Lotte raakt haar luisteraar met haar stem en stijl. Dat zal zij zeker ook tijdens haar optreden met haar band in de ECI doen.

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater