za 1/7  15:00  € 2,50
Theater
Theater
1/7

LuidZuid Musical

Een Knotsgekke Voorstelling + Vallen & Opstaan


Tijdens deze LuidZuid middag, zie je twee musicals in één: een Knotsgekke voorstelling én Vallen & Opstaan.

Een Knotsgekke Voorstelling
Een kloddertje roze hier…en kloddertje roze daar….

In deze musicalvoorstelling gemaakt en gespeeld door cursisten van de musicalklassen 6 – 10 jaar en 10 – 12 jaar, nemen we een kijkje in een wel héél bijzondere familie in de jaren 80 die in de buurt van een stripboekenruilwinkel woont. En daar gebeuren gekke dingen! Zo is er een overspannen leraar en een oom die denkt dat hij geheim agent is. En wat dacht je van de nooit helemaal volwassen geworden neef? De iets wat klunzige oma en de excentrieke schilderkunsten van Tante Til? Dat kan niet goed gaan!

Wil je weten hoe dat met elkaar gaat? Kom dan kijken naar deze LuidZuid voorstelling die onder leiding van vakdocent Aafke Janssen te zien is op 1 zaterdag 1 juli om 15:00u in de theaterzaal van ECI cultuurfabriek. We verheugen ons erop!

Vallen & Opstaan
Deze musical is de eindpresentatie van de cursisten van de Musical 12+ klas. In de musical wordt het leven op de middelbare school uitvergroot met herkenbare situaties, een lach en een traan. Inclusief musicalnummers en originele choreografieën van Broadway.

Het is een zelfgemaakt montagestuk onder leiding van vakdocent Babeth van der Zalm. Anders dan anders, en zeker de moeite waard om te aanschouwen! Kom je ook?


alle theater