za 24/6  19:45  € 7,50
Theater
Theater
24/6

LuidZuid Productiegroepen Zaterdag

Oh my God! + Olympus


Tijdens deze LuidZuid-avond speelt onze Productiegroep Small het stuk: Oh my God!

Oh my God!
Voor hun reisprogramma reizen vloggers Godelieve en Gijsje naar het zonnige Griekenland. Ze beklimmen de mythische berg Olympus en komen bezweet en dorstig aan op een feest van oppergod Zeus en godin Demeter.

Godelieve en Gijsje raken meteen bevriend met hun dochter Kore. Een meisje van hun leeftijd. Met z’n drietjes besluiten ze op pad te gaan. Maar als de jonge godin Kore tijdens het uitje spoorloos verdwijnt, zijn de gevolgen niet te overzien… 

Onder leiding van docent en regisseur Janneke Albers heeft de productiegroep afgelopen maanden gewerkt aan een spetterend optreden. Op basis van improvisaties en spelopdrachten hebben zij een eeuwenoude myhthe in een nieuw jasje gestoken. De voorstelling ‘Oh my God!’ is een dynamische mix van theater en film en op vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 juni te zien op de bühne van ECI cultuurfabriek.

oh my god

Zin in een theatraal avondje uit? Kom dan naar deze mooie en professionele LuidZuid voorstelling van onze talentvolle toneelspelers!

Olympus
De groep gaat elk jaar opnieuw kamperen. Op dezelfde mooie plek. Middenin de natuur. De groep is al heel lang bevriend met elkaar. Ze zijn heel verschillend, maar kunnen het erg goed met elkaar vinden en hebben zo een gedeelde hobby: het kamperen. Het liefst zo primitief mogelijk!

Ook dit jaar slaat de groep hun tenten op in een grasveld. Het gaat als vanzelf. Een paar mensen sprokkelen hout, anderen zorgen voor lekker eten en weer anderen zorgen voor het actieve programma van morgen.

Het lijkt allemaal goed te gaan maar toch schuurt en borrelt er iets… De groep draagt een geheim met zich mee. Iets waar ze eigenlijk niet over zouden praten, want spreken is zilver maar zwijgen is goud, toch? Maar hoe lang houden ze dat vol…?

Onder leiding van docent en regisseur Godelieve Meijers heeft de productiegroep hard gewerkt aan deze voorstelling waarbij je de oplopende spanning tot in de zaal kunt voelen. Je volgt de groep een avond en een nacht in hun poging in het samen zijn.

De hele voorstelling is samen bedacht, geschreven en gemaakt. Herkenbaar, humoristisch maar ook rauw en verdrietig. Het komt allemaal voorbij in Olympus op vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 juni in ECI cultuurfabriek. Ben je erbij?


alle theater