zo 25/6  15:00  € 2,50
Toneel
Theater
25/62023

LuidZuid Toneel

Het Rusteloze Ravijn + Presentatie Toneelklas 12+


Tijdens deze LuidZuid middag op zondag 25 juni word je meegenomen door onze toneelcursisten van de toneelklassen 7 – 10 jaar en 10 – 12 jaar. Zij spelen samen de voorstelling: Het Rusteloze Ravijn! De toneelklas 12+ zal na de voorstelling ook een korte live presentatie geven met diverse scènes.

Het Rusteloze Ravijn
Een groep stoere padvinders heeft net haar tenten opgezet in het bos als ze wolvengehuil horen. Ze gaan meteen op onderzoek uit en ontdekken een spoor. Ze besluiten het spoor te volgen, dat dwars door het bos gaat.

Uiteindelijk komen ze bij Het Rusteloze Ravijn uit… Een plek om niet snel te vergeten. Ze vinden het zelfs een beetje eng. Zo’n onbekende, mystieke plek in the middle of nowhere… Wat zullen ze doen. Terugkeren naar hun veilige tentenkamp? Of de zoektocht voortzetten en het levensgevaarlijke ravijn oversteken?

Op zondag 25 juni kom je erachter tijdens deze LuidZuid eindpresentatie van onze jonge toneelspelers die onder leiding van vakdocent Janneke Albers dit stuk vol plezier aan je laten zien! Kom je ook beven en genieten?

Na deze voorstelling volgt een korte presentatie van de toneelklas 12+ onder leiding van docent Godelieve Meijers

Presentatie toneelklas 12+
Tijdens deze korte presentatie zullen de cursisten van de toneelklas 12+ de toneel- en improvisatietechnieken van het afgelopen cursusjaar laten zien. Live. Op het podium. Met korte grappige, ontroerende, verwarrende en mooie scènes. Met als decor: de middelbare school. Een plek waar alle emoties samen komen.

presentatie toneelklas eci cultuurfabriek


alle theater