do 21/3  20:00  € 20,50
Theaterconcert
Theaterzaal
21/32019

Maaike Ouboter

Vanaf nu is het van jou


Maaike neemt je mee in haar wereld van muziek en mooie liedjes aangevuld met ontwapenende anekdotes en verhalen. ‘Vanaf nu is het van jou…’

Een nieuwe zoektocht
In 2015 maakte Maaike Ouboter haar fantastische debuut en speelde zij haar eerste theaterconcert. Daarin deelde zij jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes. Nu is ze terug met nieuwe liedjes. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid. Naar de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Relaties die soms pijnlijk, soms ongemakkelijk, soms hilarisch, maar vooral ook teder zijn. Haar liedjes gaan over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde, en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

“Je grist je woorden uit de lucht alsof het nooit de bedoeling was dat ze je mond verlieten.”

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater