vr 27/11  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
27/11

Maartje & Kine

Hoge Noot


Deze voorstelling is verplaatst van zaterdag 2 mei naar vrijdag 27 november n.a.v. de Coronavirus maatregelen. Heb je een ticket gekocht voor 2 mei? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek met Hoge Noot te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.

Liefde voor klassiek
In de sketches van dit virtuoze duo komt alles samen met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz en opera tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Over Maartje & Kine
Hoge Noot is de vierde landelijke theatertour van Maartje & Kine. Dit virtuoze duo is tevens bekend van hun optredens bij o.a. Opium op Oerol, Podium Witteman, DWDD, Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit,zoals in de “Groninger Rhapsody”, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

In de pers
‘De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.’
– Theaterkrant ★★★★
‘Verfrissende muzikale comedy.’
– Leeuwarder Courant ★★★★

Updates
Helemaal op de hoogte blijven? Zet jezelf dan op aanwezig in ons Facebookevent!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Cabaret van A tot Z


Praktische informatie

Cultuurcafé:
Per 1 januari 2020 alleen pinnen in Cultuurcafé: veilig en snel!

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater