za 2/5  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
2/5

Maartje & Kine

Hoge Noot


Magistrale solo’s en muzikale sketches met een flinke dosis humor! Maartje & Kine weten hun publiek met Hoge Noot te overrompelen met gepassioneerde virtuositeit, instrumentale acrobatiek, verleidelijke charmes en onuitputtelijk speelplezier.

Liefde voor klassiek
In de sketches van dit virtuoze duo komt alles samen met hun geliefde klassieke muziek: van swingjazz en opera tot gypsy met elektronische invloeden, gebracht met flair en ontwapenende zelfspot. Maartje & Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat. Want als de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Over Maartje & Kine
Hoge Noot is de vierde theatertour van Maartje & Kine, bekend van o.a. Podium Witteman, DWDD en Top 2000 à gogo, Volgspot, Lowlands, Concert At Sea en hun columns op Radio 2 en 3FM. Ook delen ze regelmatig hun blik op de actualiteit, zoals in de Groninger Rhapsody, ruim anderhalf miljoen keer bekeken op sociale media.

In de pers
‘De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor.’
– Theaterkrant ★★★★
‘Verfrissende muzikale comedy.’
– Leeuwarder Courant ★★★★

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Cabaret van A tot Z


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater