di 15/10  16:00  € 15,00
6+, Familie
Theaterzaal
15/102019

Mad Science

Het grote Mad Science Theaterfeest


Zijn de professoren van Mad Science helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap.

Omdat een feest moet knallen
Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso dinsdag 15 oktober in de ECI.

Over Mad Science
De mannen van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Meestal op scholen, maar vanaf dit seizoen ook in het theater!

Randprogrammering
Mad Science gaat na de show nog even door in de foyer! Direct na de show staan er twee van de professoren klaar om de kinderen op te vangen en gaan ze zelf aan de slag met het maken van een papieren vliegtuig en/of een helikopter. De showmasters sluiten iets later aan voor een meet & greet.


Film 50% korting 
Ga jij naar een van de voorstellingen in de herfstvakantie? Dan kun je extra voordelig naar een kinderfilm!
Op vertoon van je ticket aan de receptie betaal je voor een film deze week maar €2,50.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij vrije plaatskeuze. We hebben een knusse, intieme theaterzaal. Je kunt de voorstelling vanuit elke stoel dus goed volgen.

Voorstelling
Bij deze voorstelling staat er een glaasje ranja klaar voor alle kinderen! Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater