do 4/4  20:00  € 15,50
Cabaret
Theaterzaal
4/4

Marco Lopes

Moedt (reprise)


Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. In 2015 won hij de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. ‘Zijn debuutshow heeft Lopes zeker op de kaart gezet’, schreef 1erang.nl. Dit seizoen speelt hij de reprise.

Lopes staat zijn mannetje
Is kwetsbaarheid een kracht of juist een zwakte? Hoe stoer is het om echt te falen? En mag dat als man in deze tijd? Hoe zit het met de jonge generatie en het geworstel met hun identiteit? Kan Marco zich nog met hen meten? Waar vindt hij de rust en de moed, om niet te moeten?
Marco zit met aardig wat vragen, maar hij houdt het luchtig. Want hij komt net terug van een retraite weekend en kan voorlopig weer zijn mannetje staan.

‘Lopes is sympathiek, energiek en innemend’ – Cabaret.nl ★★★
‘Met de fysieke, muzikale intermezzo’s toont hij door een combinatie van poëzie en banaliteit een groot gevoel voor theatraliteit’ –  Theaterkrant ★★★

Serie: cabaret op donderdag


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater