zo 13/1  15:00  € 14,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
13/12019

Margriet Sjoerdsma & Egbert Derix

Favourite Songs


Zangeres Margriet Sjoerdsma en pianist Egbert Derix spelen songs teruggebracht tot de essentie. De intimiteit van stem en piano, hier en daar aangevuld met een ander instrument. De nadruk ligt op hun  favoriete songs uit de jaren 80. Van Leonard Cohen tot Tracy Chapman en van Michael Sembello tot Tom Waits. Ook schreven Sjoerdsma en Derix speciaal voor deze concertreeks samen een aantal nieuwe songs.

Margriet Sjoerdsma
Margriet tourde eerder langs de Nederlandse theaters met het programma ‘A tribute to Eva Cassidy’ samen met violist Dan Cassidy, de broer van Eva. Haar eerste drie cd’s brachten haar op podia als het North Sea Jazz festival, het Concertgebouw en Paradiso.

Egbert Derix
Egbert Derix is o.a. bekend van zijn samenwerking met Eric Vloeimans, Ian Matthews en Fish. Hij won in 2012 samen met Gerard van Maasakkers de Annie M.G.  Schmidtprijs en zijn soloalbum ‘Falco’ werd door Musicmaker vergeleken met Keith Jarrett’s ‘The Köln Concert’.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater