tijden & tickets

za 22/5  19:00  Tickets
za 22/5  21:00  Tickets
€ 22,50
Theaterconcert, Wereldmuziek
Theaterzaal

Maria de Fátima

Fado


Deze voorstelling is verplaatst van 27 februari 2021 naar 22 mei 2021. Heb je een ticket voor 27 februari gekocht dan is deze gewoon geldig voor 22 mei 2021.


Maria de Fátima, geboren en getogen in de volkswijk ‘Boavista’, begon op haar negende al aan haar zangcarrière. Vanaf dat moment bestond haar leven louter uit muziek. Op haar twaalfde stond ze al op het podium samen met Amália Rodrigues.

Met haar moeder Maria de Travassos trouw aan haar zijde zong ze het Portugese levenslied tijdens talrijke openbare gelegenheden. Haar repertoire bestaat, behalve uit de traditionele fado’s, voor een deel uit muziek die speciaal voor werd gecomponeerd. Maria de Fatima heeft een groot aantal LP en CD opnames op haar naam staan, waarvan de eerste werd uitgebracht toen ze twaalf jaar was.

Op haar 21e koos Maria voor een vaste verblijfplaats in Nederland waar haar carrière zich verder ontwikkelde. Maria de Fátima groeide uit tot een bekende fadista die in 2016 de hoogste presidentiele onderscheiding ‘Orde van Infante D.Henrique’ ontving van de Portugese president voor haar grote bijdrage aan het bekend maken van de Portugese cultuur in het buitenland.


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


alle theater