za 18/1  20:00  € 22,00
Cabaret
Theaterzaal
18/1

Marjolijn van Kooten

Ongestoord


Na de succesvolle voorstellingen Geen paniek en Ik zie de bui al hangen staat Marjolijn van Kooten met Ongestoord op het podium. Psychiatrisch cabaret dat 100% antidepressief is. Bijwerkingen: lachstuipen en troost. Je knapt er echt van op.

De lach aan haar kont
Het psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden door haar relativerende humor en ontroerende liedteksten.

In Ongestoord heeft ze het over wat er van je overblijft als je geen patiënt meer bent. Wat is dan je identiteit? Ben je dan… eh…normaal? Wat is dat eigenlijk, normaal zijn? Het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat het bijna eng wordt. Maar ja, de humor zit toch vaak in tragiek en ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. En Van Kooten heeft de lach aan haar kont hangen!


alle theater