vr 20/10  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
20/102023
REPRISE

Martijn Crins

Mesthoop (Reprise)


Afgelopen maart stond Martijn Crins al bij ons op het podium. Het was zo’n groot succes dat hij dezelfde show nóg eens komt doen! Heb je toen geen ticket kunnen bemachtigen of wil je de voorstelling gewoon nog een tweede keer zien, dan is dit je kans!

Hoe moet dat eigenlijk, leven? 

De uit Leveroy afkomstige Martijn Crins won de jury- en publieksprijs op het Cameretten Festival 2009, maar ging als acteur en muzikant verder. Zo trok hij de wereld in. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden is hij terug als cabaretier. 

In Mesthoop smijt Crins zich met plezier in de drek van het leven. Hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt. Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van feestterrein Ripupulo, Alfons de Moppenman, het bevrijden van een beer tot aan een ode aan de anus. Alles komt voorbij. 

Mesthoop is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven?  

En misschien heb je hem al gespot op het Limburgfestival afgelopen zomer!

De Volkskrant: ‘Overdonderende ontregelaar’ 

Trouw: ‘Hij heeft bravoure, hij provoceert en daagt uit.’ 

NRC: ‘In zijn cabaretstijl klinken echo’s van Wim Helsen, Theo Maassen en Hans Teeuwen.’ 

Credits:
Tekst en spel: Martijn Crins 
Regie: Martijn Bouwman  

www.martijncrins.nl


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


    alle theater