do 30/3  20:00  € 19,50
Cabaret
Theater
30/32023

Martijn Crins

Mesthoop


Hoe moet dat eigenlijk, leven? 

De uit Leveroy afkomstige Martijn Crins won de jury- en publieksprijs op het Cameretten Festival 2009, maar ging als acteur en muzikant verder. Zo trok hij de wereld in. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden is hij terug als cabaretier. 

In Mesthoop smijt Crins zich met plezier in de drek van het leven. Hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt. Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van feestterrein Ripupulo, Alfons de Moppenman, het bevrijden van een beer tot aan een ode aan de anus. Alles komt voorbij. 

Mesthoop is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven?  

En misschien heb je hem al gespot op het Limburgfestival afgelopen zomer!

Heb je geen ticket kunnen bemachtigen of wil je dezelfde voorstelling gewoon nóg een keertje zien? Dat kan, want op donderdag 20 oktober staat Martijn Crins weer bij ons op het podium.

De Volkskrant: ‘Overdonderende ontregelaar’ 

Trouw: ‘Hij heeft bravoure, hij provoceert en daagt uit.’ 

NRC: ‘In zijn cabaretstijl klinken echo’s van Wim Helsen, Theo Maassen en Hans Teeuwen.’ 

Credits:
Tekst en spel: Martijn Crins 
Regie: Martijn Bouwman  

www.martijncrins.nl


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 

 


    alle theater