vr 22/3  20:00  € 16,50
Klassiek, Theaterconcert
Theaterzaal
22/32019

Merel Vercammen

Alles begint bij Bach


Johann Sebastian Bach is een van de meest geliefde componisten ooit. Wie was hij? En wat maakt zijn muziek zo bijzonder? In een interactieve voorstelling proberen violiste Merel Vercammen en cellist Joachim Eijlander deze vragen te beantwoorden. Zij spelen delen uit Bachs fantastische muziek voor cello en viool, en muziek van latere componisten die door Bach zijn beïnvloed. Merlijn Kerkhof, auteur van de bestseller Alles begint bij Bach, is bij dit muzikale verhaal jouw gids door de muziekgeschiedenis.

Wie is wie?
Merel Vercammen studeerde met hoogste onderscheiding af aan het Royal College of Music London en speelde in zalen zoals de Elbphilharmonie Hamburg, Royal Albert Hall en het Concertgebouw.
Joachim Eijlanders oogst in binnen- en buitenland veel lof voor zijn ‘Cellosuites’ van Bach en zijn nieuwe album ‘Sequentia’, met werk van cellogrootheden als Piatti en Dall’Abbaco.
Merlijn Kerkhof is schrijver, journalist en muziekrecensent voor de Volkskrant. In 2016 verscheen zijn eerste bestseller ‘Alles begint bij Bach’.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door het Podium Bureau Roermond.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater