zo 21/10  15:00  € 17,50
Theaterconcert
Theaterzaal
21/102018

Michiel Borstlap

Georg


Na een imposante internationale jazzcarrière slaat pianist en componist Michiel Borstlap de weg van de minimal music in. Met minder noten, maar met meer gevoel. En met een hoofdrol voor zijn eerste piano, ‘Georg’; een honderdjarig exemplaar met een eigenzinnige, doorleefde sound, waarmee hij ook in Roermond speelt.

Met minder noten
“Dit is wie ik ben”, zegt Michiel Borstlap over zijn nieuwe muziek. “Dit is de muziek die ik wil maken: muziek uit het hart.”

Borstlap (1966) stond jarenlang aan de absolute jazz-top. Dat is natuurlijk een hele andere wereld, die van de spierballen, van heel veel noten. Sinds enkele jaren creëert hij zijn eigen muziek met elementen uit jazz, filmmuziek en neoklassiek. Op de cover van zijn nieuwe plaat, die komend najaar verschijnt, prijkt een rustteken. Een witte lijn op een zwarte achtergrond. Dat is niet toevallig. Rust, stilte, contemplatie: het staat allemaal centraal in zijn nieuwe werk.

Serie: Muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater