zo 29/10  15:00  € 16,00
Jazz, Klassiek, Theaterconcert
Theaterzaal
29/102017

Michiel Borstlap

Velvet 2


Staande ovaties en overweldigende reacties

‘Velvet’, het nieuwe album van Michiel Borstlap. Een nieuw hoogtepunt in zijn reeks indrukwekkende soloalbums. Een concert van Borstlap is ‘Genieten met een grote G’, met de ogen dicht en luisteren met het hart.

‘Velvet’ vertelt over vriendschap en verlangen en heeft zijn naam te danken aan het thuistheater van Michiel dat de naam ‘The Velvet Room’ draagt. Hier staan onder andere een Steinway D vleugel en de upright piano waarop Michiel heeft leren spelen in zijn jeugd. Op deze piano componeerde Michiel vijf nummers voor dit nieuwe album. De social media waren zeer lovend over het bijzondere geluid van de piano. En dus besloot Michiel zijn honderd jaar oude piano mee te nemen op tour. In maart 2017 speelde Michiel zijn première in een uitverkochte zaal in Utrecht. Hij kreeg een minutenlange ovatie en overweldigende reacties.

Borstlap won in het verleden, als eerste niet-Amerikaan, de prestigieuze Thelonious Monk Composers Award. Ook bemachtigde hij een Gouden Kalf bij de film ‘Tiramisu’ en won hij een Edison Award.

Het unieke geluid van zijn eerste piano samen met het charismatische spel van Michiel Borstlap maakt dat je deze ‘Velvet’ tour niet wil missen!

 • Let op, de aanvangstijd is 15.00 uur

Voor maar € 14,50 extra kun je én van de voorstelling én van een heerlijk etentje genieten bij Bistrobar Mr. Sammi.
Reserveren Mr. Sammi kan alleen telefonisch: 0475 – 21 21 94

  ““Als Borstlap speelt, neemt hij zijn publiek mee naar een muzikale wereld waar het veilig is en warm.””

  (De Telegraaf)

  ““Beautiful piano music!””

  (Ludovico Einaudi)

  ““Michiel spreekt de universele taal van muziek””

  (Diggy Dex)

  alle theater