di 26/10  15:00  € 12,50
Familie
Theaterzaal
26/102021
Familie

‘Het lied van de Lorelei’ 4+

Pak je podium


Het Lied van de Lorelei is een muziektheatervoorstelling die jouw basisschool komt bezoeken om een fantastische en muzikale theaterbeleving aan te bieden in elke gymzaal of aula. Twee operazangers en een pianist vertellen het verhaal van de dagdromende schoolganger Erik, zijn denkbeeldige vriend Frans en het stoere vissersmeisje Roos. Samen gaan ze op pad om de schat te vinden van een mysterieuze waterprinses, de Lorelei genaamd. Met deze voorstelling worden zogenaamde klassieke genres zoals “Opera” en “Lied” laagdrempelig, leuk en tijdloos gemaakt voor de nieuwe generatie. Je staat er nauwelijks bij stil dat je na afloop van dit avontuur naar Schubert, Brahms of zelfs Wagner hebt geluisterd… 

  • Mitch Raemaekers, zang
  • Leonie van Rheden, zang
  • Virgile Van Essche, piano

Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater