za 15/4  20:00  € 22,50
Toneel
Theater
15/42023

Mug met de Goudentand

The Making of Soros the Musical


Wegens ziekte gaat deze voorstelling helaas niet door. Ticketkopers zijn hiervan op de hoogte. Excuses voor het ongemak!

The Making of Soros the Musical is een inkijkje in het leven van de speculant, miljardair en filantroop George Soros, die door (extreem)rechts en (extreem)links gewantrouwd wordt. Een vrolijke poging om iets te begrijpen van de wereld van het geld en het (mogelijk) goede. En het kwade. Of allebei tegelijk. Waarbij in ieder geval af en toe iemand vol overgave in zingen uitbarst. Deze politieke activist met meer geld dan hij kan tellen wil de wereld veranderen, maar zijn goede bedoelingen worden niet door iedereen begrepen. Moet hij aan het kruis? Leer de redder van de mensheid en zijn vijanden kennen. The Making of Soros the Musical is de laatste grote productie van De Mug. Na 38 jaar houdt deze spraakmakende groep aan het einde van dit seizoen op te bestaan. 

Recensies
The Making of Soros, the Musical’ van Mugmetdegoudentand is een ingenieuze voorstelling ★★★★☆
Volkskrant

Sterker nog, wat een fantastische, intrigerende en ook nog geestige voorstelling is het geworden
Theaterkrant

De Mug neemt waardig afscheid met voorstelling over Soros ★★★★☆
De Telegraaf

Credits
Spel: Lineke Rijxman, Vincent van der Valk, Jasper Stoop
Regie: Lineke Rijxman
Teksten: Lineke Rijxman, Willem de Wolf en Wannes Gyselinck

Laatste Mug productie
15 april staat Mugmetdegoudentand helaas voor de allerlaatste keer op onze Roermondse planken. De groep maakte nieuw Nederlands repertoire dat de tijdgeest met persoonlijke stem beschrijft onder het motto: ‘Het is nu’. Mugmetdegoudentand heeft in de afgelopen decennia een groot aantal legendarische theaterproducties, kunstprojecten en televisieseries gemaakt zoals; Hertenkamp, TV7, Koppensnellers, Onder Controle, Lost in Hotel Paradise, Quality Time, Smoeder, Buik, Hannah en Martin, Sinaasappelstraat, Kunsthart, Meepesaant, Rijsen & Rooxman De Dikke Muiz & Sjors en Margreet heeft de groep verlaten


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


    alle theater