za 15/4  20:00  € 22,50
Toneel
Theater
15/4

Mug met de Goudentand

The Making of Soros the Musical


Vier enthousiaste doch kritische makers storten zich vol overgave op het maken van een wervelende musical over de miljardair en filantroop George Soros.

Met zang, dans en discussie willen zij hun publiek meevoeren in het leven van de speculant die uitgroeide tot de aartsvijand van extreemrechts. Deze politiek activist met meer geld dan hij kan tellen wil de wereld veranderen, maar zijn goede bedoelingen worden niet door iedereen herkend. Wordt het een nieuwe Jesus Christ Superstar? Moet hij aan het kruis? Leer deze redder van de mensheid kennen, en zijn vijanden. Welkom bij The Making of Soros the Musical!

Recensies
The Making of Soros, the Musical’ van Mugmetdegoudentand is een ingenieuze voorstelling ★★★★☆
Volkskrant

Sterker nog, wat een fantastische, intrigerende en ook nog geestige voorstelling is het geworden
Theaterkrant

De Mug neemt waardig afscheid met voorstelling over Soros ★★★★☆
De Telegraaf

Credits
Spel: Vincent van der Valk, Rosa van Leeuwen, en anderen
Regie: Lineke Rijxman
Tekst: Esther Gerritsen

Laatste Mug productie
The Making of Soros the Musical is de laatste grote productie van De Mug. Na 38 jaar houdt deze spraakmakende groep aan het einde van dit seizoen op te bestaan. 15 april staat Mugmetdegoudentand helaas voor de allerlaatste keer op onze Roermondse planken.

De groep maakte nieuw Nederlands repertoire dat de tijdgeest met persoonlijke stem beschrijft onder het motto: ‘Het is nu’.

Mugmetdegoudentand heeft in de afgelopen decennia een groot aantal legendarische theaterproducties, kunstprojecten en televisieseries gemaakt zoals; Hertenkamp, TV7, Koppensnellers, Onder Controle, Lost in Hotel Paradise, Quality Time, Smoeder, Buik, Hannah en Martin, Sinaasappelstraat, Kunsthart, Meepesaant, Rijsen & Rooxman De Dikke Muiz & Sjors en Margreet heeft de groep verlaten


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


    alle theater