do 28/3  20:00  € 20,50
Cabaret
Theaterzaal
28/32024
Laatste tickets!

Nabil

Nee, precies daarom


Nabil is weer terug in het theater met zijn vierde avondvullende! Hij zal door heel Nederland touren met zijn nieuwste show ‘Nee, precies daarom’.  

Na drie succesvolle theatertournees, waaronder zijn laatste voorstelling ‘Absurd’, zijn deelname aan ‘Wie Is De Mol 2023’ en ‘Alles is Muziek’, is het tijd voor een gloednieuw programma.  

In ‘Nee precies daarom’ vraagt Nabil zichzelf af of we niet zijn uitgepraat. “Zijn we niet over onze piek heen? Alles is inmiddels wel een beetje uitgevonden.

Over Nabil
De acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan. 

Als acteur speelde hij in verschillende series zoals ‘ONM’, ‘De Co-assistent’ en ‘Deadline’. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow ‘Alpacas’, de opvolger van ‘De Lama’s’ en was een van de panelleden van het programma ‘Baas Raymann’. 

Nabil speelde een grote rol in de succesvolle film van regisseur Johan Nijenhuis ‘Marokkaanse Bruiloft’ en een rol in de film ‘Kwestie van Geduld’ die inmiddels te zien zijn op Netflix. Daarnaast deed hij in 2023 mee aan ‘Wie is de Mol?’.

De droom om uiteindelijk als soloartiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem achtervolgen. Hij besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


    alle theater