za 13/10  20:00  € 17,50
Theaterconcert
Theaterzaal
13/102018

Nashville Nights

The Road to Bluebird Café


The Bluebird Café, een klein cafeetje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek en niet voor niets het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’.

Artiesten als Garth Brooks, Sheryl Crow en Carrie Underwood boekten hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd er op 15-jarige leeftijd ontdekt. En ook artiesten als Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters) spelen er graag hun favoriete akoestische liedjes.

De muzikanten van ‘Nashville Night’ brengen je naar deze historische plek. Rachel Kramer trad er begin dit jaar nog op en Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, komt speciaal voor de show naar Nederland! Samen brengen zij een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, ingetogen liedjes, stevige uptempo nummers en hits als ‘Telescope’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Natuurlijk omlijst met bijzondere verhalen.

Muzikanten
Jordyn Mallory – Zang
Rachel Kramer – Zang
Leon Priest – Piano
Bas van Wetten – Gitaar
Marcel Fisser – Gitaar
Xander Buvelot – Bas
Micky Fisser – Drums
Wim van de Vliert – Gitaar en Zang

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater