vr 4/10  20:00  € 22,50
Toneel
Theaterzaal
4/102019

Nasrdin Dchar

JA!


Tussen de avond dat acteur Nasrdin Dchar zijn vrouw ontmoet en de dag dat ze trouwen, zit 15 jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?

Persoonlijke zoektocht
Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen Oumi (over zijn moeder) en DAD (over zijn vader en het vaderschap) neemt Nasrdin het publiek in JA mee op een reis. Die scheert langs continenten en culturen, maar het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch?

In dezelfde persoonlijke stijl als de voorstelling DAD – officiële juryselectie Theaterfestival 2017 – laat Dchar zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA!’ kunt zeggen.

Meer over Nasrdin Dchar
Nasrdin Dchar (1978) won in 2011 een Gouden Kalf voor zijn rol in de film Rabat. Hij speelde o.a. in de series Zwarte Tulp, De Jacht, De 12 van Oldenheim en Mocro Maffia. Zijn solovoorstellingen Oumi en DAD werden succesvol ontvangen. Dit jaar is Nasrdin behalve in de theaters met JA ook op tv te zien in de serie Morten en het tweede seizoen van Mocro Maffia.

In de pers
‘Je voelt het vuur van Dchars maatschappelijke missie.’
de Volkskrant ★★★★
‘Als een Hugh Grant van de Lage Landen palmt hij je in met zijn laconieke spel-met-knipoog. (…) Het positivisme van Nasrdin Dchar in JA is aanstekelijk.’
NRC ★★★★
‘Open je hart voor het verhaal van Nasrdin Dchar, want het verrijkt je wereldbeeld.’
Scènes ★★★★

Credits
Spel: Nasrdin Dchar
Tekst: Nasrdin Dchar en Floris van Delft
Regie: Floris van Delft
JA is een productie van Theaterbureau De Mannen i.s.m. Stichting WAT WE DOEN

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Dans & Toneel


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater