do 12/12  20:30  € 0,00
Theater
Theaterzaal
12/122019

Nieuwe Helden

NH University


Nieuwe Helden presenteert
NH University: not you regular school…

Wie dacht dat jongeren alleen naar school gaan om te leren heeft het mis. School is vooral een plek om je leeftijdsgenoten te ontmoeten. Je sociale leven vindt plaats op het schoolplein, in de schoolbanken, de aula en het fietsenhok. Op NH University geven de Nieuwe Helden het publiek een kijkje in hun leven op school. Met onder andere zang, dans, spoken word en toneelspel toveren onze helden de theatervloer om tot een highschool waar wordt gespiekt, gepest, geflirt, geroddeld, nagebleven en gerebelleerd. Oh ja, en ook geleerd natuurlijk.

NH University is de 13e show van Nieuwe Helden sinds de oprichting in 2011. Zo’n 40 jongeren vanaf 11 jaar maken hun opwachting in het theater van ECI cultuurfabriek. Nieuwe Helden, Roermonds trots op het gebied van community art en urban lifestyle, is een samenwerking tussen SOML (Niekée), welzijnsorganisatie Wel.kom en ECI cultuurfabriek waarbij Roermondse jongeren het beste uit zichzelf halen, begeleid door coaches uit Roermond en omstreken en artistiek leider Kim Lee Wong.


Praktische informatie


Parkeergelegenheid

ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij vrije zitplaatsen. We hebben een knusse, intieme theaterzaal. Je kunt de voorstelling vanuit elke stoel dus goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.


Ambassadeur

Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


alle theater