za 12/2  20:00  
Toneel
Theaterzaal
12/2

Olga Zuiderhoek

Wat er ook gebeurt, er klinkt muziek!


Wegens persoonlijke omstandigheden is deze voorstelling verplaatst van zaterdag 14 november 2020 naar zaterdag 12 februari 2022. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk tot dan!


Olga Zuiderhoek heeft de leukste muziekverzameling van Nederland. Haar man, componist Willem Breuker (1944-2010), verzamelde allerlei soorten muziek. Via zijn collectie leerde zij hartverscheurende maar ook grappige liederen kennen. Liederen die haar hielpen de 20e eeuw beter te begrijpen. Toch is er ook veel dat ze niet kan begrijpen.

Olga vertelt haar verhaal aan de hand van liedjes die haar nooit in de steek lieten: van Louis Davids, Dirk Witte, Jean-Louis Pisuisse, Johnny & Jones, Ischa Meijer en Willem Wilmink. Soms zingt Olga ze zelf en anders zingt ze mee. Niet alle liedjes zijn bekend, op allemaal mogen we apetrots zijn. Zoals het liedje Wintertenen, luizen en eczeem waar de titel van deze voorstelling Wat er ook gebeurt… naar verwijst; een lied van haar beste vriend Ischa Meijer.

Olga Zuiderhoek

Olga Zuiderhoek (1946) is bekend van theater, film en tv. Bij het grote publiek is ze vooral bekend door haar glansrollen naast Kees Hulst en André van Duin in Het geheime dagboek van Hendrik Groen en naast Monic Hendrickx in Penoza.

Credits

Regie: Kees Prins
Dramaturgie: Liet Lenshoek
Samenwerking tekst: Tommie van Eck
Montage beelden: Peter Claassen
Spel: Olga Zuiderhoek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. 

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


alle theater