zo 28/10  15:00  
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
28/102018

PYURE – verplaatst

Tribute to Cohen & Cassidy


Deze voorstelling wordt verplaatst naar seizoen 2019-2020! 


PYURE Tribute to Cohen & Cassidy
De cd “PYURE HAALLEELLOEYAAH – Cohen in het Limburgs” was in 2017 aanleiding voor een reeks theatervoorstellingen in Limburg en daarbuiten. Als ambassadeur van het Limburgs dialect speelde Jos de songs tot in Friesland in opdracht van Leeuwarden Culturele Hoofdstad Europa 2018 & Provincie Limburg. De concerten waren in het Mem Talepaviljoen, Tresoar & tijdens het Bevrijdingsfestival Leeuwarden.

Als toevoeging aan de Cohen songs besloot Jos songs, eerder vertolkt door Eva Cassidy mee te nemen in het programma; een oorstrelend concept.

Zondag 28 oktober biedt ECI Cultuurfabriek Roermond een podium voor de luister- en kleurrijke muziek van Leonard Cohen en Eva Cassidy vertolkt door PYURE. Laat je aangenaam muzikaal verrassen door zanger/ gitarist Jos van Rens, zangeres Wietske Boesveld en de befaamde pianist Remko Boesveld.

Dit unieke trio speelt de muzikale parels uit het repertoire van Leonard Cohen en Eva Cassidy, helder als zwart ijs en zacht als dons.

PYURE HAALLEELOEYAAH – Cohen in het Limburgs
14 Leonard Cohen songs door Jos vertaald naar zijn dierbare Limburgs en in oktober 2017 op CD uitgebracht in opdracht van uitgeverij Universe Productions te Leeuwarden.
Gastmuzikanten; Jo Didderen, Marieke v.d. Leijé, B.J. Baartmans & Dwayne Verheijden.

PYURE EVA Cassidy
11 songs eerder door Eva Cassidy vertolkt. Nu in prachtige arrangementen van BJ Baartmans, Jos van Rens en Conny Peters.
Vertolkt door de zangeressen; Wietske Boesveld, Nienke Crijns & Dyanne Sleijpen. Gastmuzikanten; B.J. Baartmans, Helen Hendriks & Michelle Powell.
Ook deze cd wordt in opdracht van Universe Productions uitgebracht. Verwachte release; voorjaar 2019.

Musici
Jos van Rens – gitaar/zang
Wietske Boesveld – zang
Remko Boesveld – piano

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater