zo 28/10  15:00  € 13,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
28/10

PYURE

Tribute to Cohen & Cassidy


Van PYURE naar PYURE 2.0 of van PYURE Jos naar Jos van Rens.

Na in bands als D’Anoukki en Basic Roots het voortouw te hebben genomen en daarna drie jaar intensieve samenwerking met talentvolle zangeres Marieke, staat Jos weer solo maar vooral ‘niet alleen’ op de planken. Zijn muzikale achtergrond zorgt voor een breed repertoire aan sfeer- en luisterrijke songs. Hij heeft zijn sporen verdient met zijn sublieme gitaarspel en mooie zang. Songs in een mix van eigen composities en zoals hij zegt; de parels uit de Popmuziek. Zanger, gitarist en creatieve duizendpoot Jos laat je meekijken en luisteren in zijn muzikale keuken.

In samenwerking met sessiemuzikant en producer BJ Baartmans nam Jos intussen meer dan 40 songs op in studio Wild Verband. Onder andere met gastmuzikanten als Dwayne Verheyden, Jo Didderen, Helen Hendriks, Nienke Crijns, Marieke van der Leijé en Michelle Powell.  Tijdens zijn theatertoer ‘Tribute to Cohen & Cassidy’ 2018/2019 wordt hij bijgestaan door talentvolle zangeressen. Een verrassend menu vol smaaktinten.

HAALLEELOEYAAH
14 Leonard Cohen songs door Jos vertaald naar zijn dierbare Limburgs en oktober 2017 op CD uitgebracht in opdracht van uitgeverij Universe Productions te Leeuwarden.

PYURE EVA
11 songs eerder door Eva Cassidy vertolkt. Nu in prachtige arrangementen, onder andere van BJ Baartmans, Jos & Marieke en Conny Peters. Ook deze CD wordt in opdracht van Universe Productions uitgebracht. Verwachte release is voorjaar 2019.
De CD wordt compleet gemaakt door twee bonustracks door Jos geselecteerd als zijnde songs die Eva wellicht zou spelen mits ze nu nog leefde. Laat je aangenaam verrassen!

Musici
Jos van Rens – gitaar/zang
Michelle Powell – piano
Helen Hendriks – dwarsfluitist (o.a. Carboon)
BJ Baartmans – gitaar (o.a. Ian Matthews)

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

 

Afgelopen zaterdag speelden Wietske en ik ons eerste PYURE Cohen & Cassidy concert in theater Landgraaf.
Daarmee is ons vertrouwen in de verdere reeks aan concerten verankerd.
Hierbij het vernieuwde tekstbestand ter promotie van 28 oktober.

alle theater