do 4/10  20:00  € 16,50
Cabaret
Theaterzaal
4/102018
Seizoensopening

René van Meurs

Ik beloof niks


Speciaal voor de seizoensopening ontvangen wij je graag met een glaasje bubbels!

Deze avond met René zou zomaar een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een stevig potje improviseren kunnen worden. Althans, dat zou kunnen. Maar, René belooft niets.

Avondje cabaretteketet
In principe was René van plan om ook in de ECI exact te doen wat je van een heerlijk avondje cabaretteketet zou mogen verwachten. De afgelopen tijd heeft hij echter van alles meegemaakt waar hij graag over komt vertellen. Dingen die hij echt moet delen en dingen die jullie echt moeten horen. Hij vindt het daarom tijd voor een open vizier, oprechte verbazing en elkaar echt leren kennen. Laten we daarom één ding afspreken: jullie zijn allemaal op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

Serie: Cabaret op donderdag


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater