do 28/11  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
28/11

René van Meurs

Hunkert


Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. Cabaretier René van Meurs doet daar een schepje bovenop. Hij hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Een liefdevolle avond
Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Dat levert ook in de ECI prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.

Over René van Meurs
René van Meurs is een vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en toerde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen. Met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks werd hij zelfs genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door, met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Hunkert.

 


    alle theater