do 28/11  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
28/112019

René van Meurs

Hunkert


Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. Cabaretier René van Meurs doet daar een schepje bovenop. Hij hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Een liefdevolle avond
Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Dat levert ook in de ECI prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.

Over René van Meurs
René van Meurs is een vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en toerde met drie avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen. Met zijn vorige voorstelling Ik beloof niks werd hij zelfs genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018. Nu pakt hij door, met zijn nieuwe avondvullende voorstelling Hunkert.

Terugblik
Vorig seizoen was René van Meurs te zien tijdens de seizoensopening. Met zijn voorstelling Ik beloof niks heb je mooie verhalen gehoord, gelachen om rake grappen en René zijn improvisatie kunnen aanschouwen.

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Cabaret van A tot Z


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater