vr 29/4  20:00  € 19,50
Cabaret
Theaterzaal
29/42022

Rob & Emiel

Van Houdini tot Copperfield


Deze voorstelling is verplaatst vanwege de corona maatregelen van 19 maart 2021 naar 29 april 2022. Heb je een ticket voor 19 maart? Dan is je ticket gewoon geldig op 29 april 2022.


Een onvergetelijk theateravontuur op het hoogste niveau!

Het publiek beleeft een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie. Rob en Emiel gaan in deze schijnbaar onmogelijke show terug naar hun roots.

Van Houdini tot Copperfield is een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen. Kunnen ze écht gedachten lezen? Zweeft die persoon écht? Ervaar het gevoel van het onmogelijke in het kwadraat. Wat niet kan, gebeurt hier. Van vingervlugheid tot echte mindfucks: het komt allemaal voorbij.

Rob en Emiel zijn huidig en 14-voudig Nederlands kampioen Goochelen. Zij werden benoemd tot de beste mentalisten ter wereld. Zij mogen ons land opnieuw vertegenwoordigen tijdens het WK Magic 2021 in Canada.

“De illusies, goochelacts en mindfucks zijn van topniveau, strak en vakkundig uitgevoerd. Echter in combinatie met de cabareteske manier van humor, stijgen de acts ver boven het topniveau uit.” – Theaterparadijs

“Rob en Emiel behoren met hun manier van optreden terecht bij de top van de Nederlandse illusionisten/goochelaars.”-  Theaterparadijs

“Het is een unieke mix van magie, illusie en zelfs experimenten met andermans gedachten, geïnspireerd door de grootmeesters van de magie.” – I Love Theater

“‘Van Houdini tot Copperfield’ is een waanzinnige show vol wonderlijke gebeurtenissen.” – I Love Theater


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater