tijden & tickets

vr 28/5  19:00  Tickets
vr 28/5  21:00  Tickets
€ 19,50
Theaterconcert
Theaterzaal

Rob Reyners & Rob Mennen

De Corte versie


De muziek van Jules De Corte is oprecht uniek te noemen. Mooie, magistrale melodieën doen denken aan klassieke muziek, terwijl de poëtische en filosofische teksten nog steeds alledaags en actueel zijn. Het virtuoze pianowerk van De Corte wordt tijdens deze voorstelling vertolkt door pianist Rob Mennen. De schitterende teksten worden gebracht door zanger Rob Reyners, ook muziekcoördinator bij de ECI!

Kom een uur lang genieten van lyrische deuntjes en spitsvondige teksten tijdens hun muzikale voorstelling De Corte versie!


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


alle theater