do 16/11  20:00  € 20,50
Cabaret
Theater
16/112023
Laatste tickets!

Rob Scheepers

Scheepers zet af - Try-out


Het jaar 2023 staat weer bol van het nieuws. Goed en slecht nieuws. Groot en klein. Fake en echt. Elke dag weer nieuws. Om knettergek van te worden. Zó veel nieuws, dat je je afvraagt of je al dat nieuws nog wel moet willen volgen. Word je niet veel gelukkiger als je het gewoon afzet? Wanneer je lekker in de tuin gaat werken, een goed gesprek voert, of de kroeg induikt?   
In ‘Scheepers zet af’ zet Rob zich af tegen de alsmaar groter wordende stroom aan nieuws.  
‘Scheepers zet af’ is inmiddels de zesde Nieuwjaars conference van Rob Scheepers.   

Over Rob Scheepers 
Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel met Rob Scheepers. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee avondvullende cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land tourde én maar liefst vier nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met week lang uitverkochte zalen in het Parktheater Eindhoven, is het in 2020 tijd voor zijn derde cabaretprogramma GULZIG. Ook is Rob Scheepers iedere week te horen met ‘De week in oneliners’ bij Radio Veronica en is zijn wekelijkse column te lezen in Eindhovens & Brabants Dagblad/BN de Stem. 

In de pers over Rob Scheepers:  
“Met Bekant (red. vorige voorstelling) zet rasverteller Scheepers een evenwichtige cabaretshow neer, met kop en staart, ver voorbij het tonpraten waar hij ooit groot in werd.” (Eindhovens Dagblad)   


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


alle theater