vr 8/2  20:00  € 19,50
Theaterconcert, Tribute/cover
Theaterzaal
8/22019
Bijna uitverkocht!

Rock4

The Beatles: Abbey Road, 50 Years


Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 staat in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. En in het bijzonder het 50 jarig jubileum van ‘Abbey Road’, het legendarische album uit 1969.

Huzarenstuk
‘Abbey Road’ met nummers als ‘Come Together’, ‘Here Comes The Sun’ en het prachtige ‘Golden Slumbers’ geldt als het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles. Rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica, indrukwekkend met elkaar verenigd. De vier zangers van Rock4 brengen het album integraal. Een waar huzarenstuk. Daarnaast hoor je ook eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de Fab4.

Eigen stijl
Vocal Quartet Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Het viertal treedt sinds 2001 op Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië.

Serie: muziek


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater