vr 12/5  20:00  € 19,50
Dans
Theater
12/52023

SALLY Dansgezelschap Maastricht

God is a DJ


Een avond jezelf verliezen, om jezelf weer helemaal terug te vinden. Met de voorstelling ‘GOD is a DJ’ brengt SALLY de bijna religieuze dansbeleving van de club over naar het theater.  

Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar de dansbare atmosfeer en het saamhorigheidsgevoel dat heerst op de dansvloer. ‘GOD is a DJ’ is een grensverleggende voorstelling met een hoge dansbaarheid. Hier mag iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. De DJ bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, en eindigend in een rituele stilte.  

SALLY’s artistiek leider Stefan Ernst brengt deze unieke dansbeleving samen met gastchoreografen Jennifer Romen, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon naar het theater. In een voorstelling waarin dans, livemuziek, belichting en beeldende kunst samensmelten.

Bekijk de trailer hier!

Credits:
Concept: Stefan Ernst en Ronald Wintjens
Choreografie: Stefan Ernst, Michael Lubbers, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon

SALLY Dansgezelschap Maastricht
SALLY vertelt actuele en maatschappelijke verhalen door middel van dans. Het dansgezelschap wil eerst de mensen en vervolgens de toekomst in beweging brengen. Jonge mensen staan centraal. SALLY leert hen geloven in wie ze zijn en leert hen zich te ontplooien: in voorstellingen, workshops en danslabs.

Belangrijke informatie!
De voorstelling ‘GOD is a DJ’ bevat harde geluiden en stroboscoop effecten.

Meer dansvoorstellingen bij ECI? Klik dan hier!


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering.

 


alle theater