vr 30/10  20:00  € 18,50
Dans
Theaterzaal
30/10

Samir Calixto / Korzo & Scenario Pubblico

SEEKER※SOLO


Een persoonlijke solo, die diep graaft naar de essentie in onszelf

SEEKER※SOLO is een van de meest persoonlijke voorstellingen van Samir Calixto tot nu toe. Deze solo, waarin hij na tien jaar afscheid neemt van Korzo als zijn thuisbasis, danst hij zelf. Een zoektocht naar de waarheid als tegengif tegen het valse gevoel van realiteit dat de mensheid continu creëert.

Terug naar de kern

Hart van de voorstelling is de muziek van George I. Gurdjieff en Thomas de Hartmann. Op de vaak meditatieve melodieën uit kloosters in het Midden-Oosten en Azië laat Samir Calixto zien hoe spiritualiteit de grenzen van de wetenschap en eeuwenoude kennis raakt. Puttend uit deze inspiratie richt SEEKER※SOLO zich op de kern van Calixto’s werk: het (be)grijpen van de mens als deel van een groter geheel. De mens die via reflectie en via het lichaam in staat is diepere kennis te verwerven.


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Bij de voorstelling is een drankje inbegrepen, deze staat voor je klaar bij de ingang van de theaterzaal.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater