di 13/4  19:00  € 18,50
Cabaret
Theaterzaal
13/42021
Testen voor toegang

Samir Fighil

Schwung


Let op: Deze voorstelling is alleen toegankelijk i.c.m. negatieve testuitslag. De test is gratis. Laat je vanaf 40 uur voor aanvang van de voorstelling testen in een snelteststraat. Een afspraak kun je maken via testenvoortoegang.nl . Klik hier voor de stap voor stap uitleg om toegang te krijgen tot het theater of de popzaal.

Klik hier voor vragen & antwoorden pilots.


Schwung
Samir wil thuis de perfecte vader en man zijn, op zijn werk de beste ambtenaar en ook nog eens het liefst iedereen te vriend houden. Dat gaat natuurlijk fout. Nu is hij niet alleen de kluts maar ook zijn schwung kwijt. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele typetjes geeft hij een inkijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich zonder eromheen te lullen van zijn kwetsbaarste kant zien. 

Hoewel Samir al een tijdje meeloopt en in de leukste theaters van Nederland op het podium heeft gestaan, heeft hij geduldig gewacht op het juiste moment voor zijn eerste soloshow. Dat moment kwam na het behalen van de Persoonlijkheidsprijs tijdens de laatste editie Cameretten waar de jury lovende woorden sprak over zijn natuurlijke podiumperformance en de knappe structuur van zijn voorstelling. Kortom, of hij nou zijn schwung kwijt is of niet; Samir Fighil is er helemaal klaar voor.

 

Samir Fighil is een geboren entertainer.
Getogen (met twee zachte G’s!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Als mede-organisator en host van East Side Comedynight in Nijmegen, slaat Samir namelijk een brug tussen de theaterwereld en mensen die van lachen houden, maar zelden naar het theater gaan.
Met succes: elke editie is tot nu toe stijf uitverkocht. Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

Credits
Fotograaf: Anouk van Tiel


Praktische informatie

 

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Pauzedrankje
De voorstelling heeft geen pauze, maar is inclusief pauzedrankje. Na binnenkomst staat deze vóór aanvang van de voorstelling klaar om mee te nemen naar de zaal.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater