tijden & tickets

zo 27/12  14:00  Tickets
zo 27/12  16:00  Tickets
€ 18,50
Theaterconcert
Theaterzaal

Sjra Puts

De Luiper Oet


Sjra Puts is schrijver, dichter én componist van rijmelarijen zoals hij ze zelf noemt. Je kent hem vast van L1 Radio of tv. Als presentator van het LVK. Als medebedenker, schrijver en kastelein van programma’s zoals ’T Luiperke of Biej ós in de sjtraot. Of als zanger van Limburgse hits, zoals Van’t keske nao de moer en Waat ein waer. Samen met zijn vrienden legt hij in het theater De Luiper oet voor een bonte mix van verhalen, liedjes van vroeger én nieuwe liedjes. Verrassend, soms confronterend, dan weer absurdistisch. In het Nederlands en het Limburgs.

Sjra Puts & vrunj

Sjra Puts, zang en gitaar
Jos van Rens, gitaar en basgitaar
Hay Hutjens, keyboards


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Bij de voorstelling is een drankje inbegrepen, deze staat voor je klaar bij de ingang van de theaterzaal.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


alle theater