zo 14/11  15:00  € 18,50
Theaterconcert
Theaterzaal
14/11

Sjra Puts

De Luiper Oet


De voorstelling is vanwege de corona maatregelen verplaatst naar 14 november. Heb je een ticket gekocht voor eerdere data? Je ticket is gewoon geldig op 14 november.


Sjra Puts is schrijver, dichter én componist van rijmelarijen zoals hij ze zelf noemt. Je kent hem vast van L1 Radio of tv. Als presentator van het LVK. Als medebedenker, schrijver en kastelein van programma’s zoals ’T Luiperke of Biej ós in de sjtraot. Of als zanger van Limburgse hits, zoals Van’t keske nao de moer en Waat ein waer. Samen met zijn vrienden legt hij in het theater De Luiper oet voor een bonte mix van verhalen, liedjes van vroeger én nieuwe liedjes. Verrassend, soms confronterend, dan weer absurdistisch. In het Nederlands en het Limburgs.

Sjra Puts & vrunj

Sjra Puts, zang en gitaar
Jos van Rens, gitaar en basgitaar
Hay Hutjens, keyboards


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


    alle theater