vr 20/5  20:00  € 7,50
Toneel
Theaterzaal
20/5
Theater blinddate

Sneak Peek

Via Zuid


Een theatrale blinddate!

Sneak Peeks zijn theatrale blind dates voor publiek dat in is voor iets nieuws en het leuk vindt om beloftevolle makers aan het werk te zien en te ‘ontdekken’. Voor slechts 7,50 euro beleef je een buitengewone avond in het theater én steun je jonge podiumkunstenaars in hun ontwikkeling.


Programma
Tijdens een Sneak Peek presenteren enkele jonge theater-, dans- of muziekmakers die verbonden zijn aan VIA ZUID hun nieuwste werk. Het zijn meestal korte, verrassende voorstellingen. Een vast onderdeel van de Sneak Peeks is een nagesprek waarin het publiek feedback mag geven en de makers een uniek inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk.

Limburgse theaters
VIA ZUID programmeert de Sneak Peeks meerdere keren per theaterseizoen in Parkstad Limburg Theaters Heerlen en Schouwburg De Domijnen in Sittard. Vanaf seizoen 2020/21 doen ook Theater aan het Vrijthof Maastricht en ECI Cultuurfabriek Roermond mee.

Een paar weken voorafgaand aan iedere Sneak Peek wordt op de website van het betreffende theater en in onze agenda meer bekendgemaakt over het programma.


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. 

Horeca
Voor en na afloop is ons gezellige Cultuurcafé geopend! Hier kan alleen met de pin worden betaald.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.


alle theater