vr 4/12  20:00  € 12,00
Theaterconcert
Theaterzaal
4/12

Solomon & Madoux


Lokaal talent in het ECI theater! Op vrijdag 4 december geniet je van de muziek van Solomon & Madoux.

Solomon

Het internationale vijftal Solomon is een mix van autodidacten uit de bandjescultuur en leden die muziekstudies doorliepen in de VS, Israël en Duitsland. De band is ontstaan in de studenten-muziekscene van Maastricht. Solomon voert je mee naar een plek vol melancholie, met dromerige melodieën voorzien van een stuwende ritmesectie. Soms weemoedig maar altijd hoopvol. De zang intrigeert en ontroert, omarmt je en biedt de luisteraar uiteindelijk steeds weer troost. Precies wat we kunnen gebruiken in deze tijd!

“Their stage presence is characterised by calm, grace and passion. Solomon manages to achieve just the right balance, easily enthralling the audience for 45 minutes straight.” – 3voor12

MADOUX

Opgegroeid in een huishouden vol vinylplaten, begon MADOUX met songs schrijven in haar tienerkamer nadat ze de oude, klassieke gitaar had opgepikt die haar grootvader haar had nagelaten. Op de Rockacademie verdiepte ze haar liefde voor indiemuziek, songwriting en zang. Later trok ze naar Hamburg om daar te werken aan het MADOUX-geluid wat we nu kennen: een humeurige mix van dromerige akoestische instrumenten, diepe elektronica. en analoge synths gecombineerd met haar kenmerkende etherische, betoverende zang.  Inmiddels is ze klaar om de scène te betreden met haar debuutsingle Runner!


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Dit concert vindt plaats in de theaterzaal, met ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


alle theater