di 15/12  21:00  € 14,50
Theaterconcert
Theaterzaal
15/122020
Ultiem kerstgevoel!

Something Blue

Christmas Carols


Deze voorstelling is geannuleerd naar aanleiding van de nieuwe Corona maatregelen van 14 december jl. Ticketkopers zijn op de hoogte gesteld.


Ook zo’n behoefte aan een extra injectie kerstsfeer?

De vijf charmante dames van Something Blue brengen al sinds 1997 met hun prachtige vocalen het ultieme kerstgevoel. In hun kerstshow brengen ze oorstrelende, veelal jazzy a capella-arrangementen van bekende en minder bekende christmas carols. Hier en daar gebracht met een vette knipoog. Je verlaat de ECI geheid in de holiday spirit van weleer.

Line-up
Daphne Corten
Romy Endeman
Tessa Fulmer
Jami Fulmer
Petra Philips


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater