vr 22/11  20:00  € 18,00
Soul, Theaterconcert
Theaterzaal
22/112019

Steffen Morrison

The Art Of Being Human


Steffen Morrison was special guest tijdens Ladies Of Soul 2019 in de Ziggo Dome. Ook was hij te zien als frontman in de voorstellingen I’m A Soulman en It’s A Mans World. Nu staat hij met zijn eigen show op het podium.

Het dak eraf!
Steffen Morrison speelt al jaren het dak eraf met muziek in de geest van Otis Redding en James Brown. The Art Of Being Human gaat dieper dan een avond steengoede soul, moves en grooves. In zijn allereerste theatertour gaat het over Steffen zelf. Over zijn twijfels en onzekerheden, over vallen en opstaan. En over zijn liedjes, zoals de NPO Radio 2 Topsong Old Enough To Know Better. Puur en ongepolijst. Maar uiteraard verlaat niemand de zaal voordat het dak eraf gaat op de muziek van deze ras-entertainer en zijn swingende band!

Deze voorstelling is onderdeel van Onbeperkt Genieten Avontuurlijke Muziek


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Hapje eten vooraf?
Geniet van een heerlijk diner bij Mr. Sammi voorafgaand aan de voorstelling! Klik hier om een tafel te reserveren.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt € 2,50 per ticket in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater