za 21/3  20:00  € 20,50
Theaterconcert
Theaterzaal
21/3

The Wieners play The Everly Brothers


Dé Nederlandse rock ’n’ roll tributeband The Wieners komt naar de ECI met een waardig eerbetoon aan The Everly Brothers. Wereldberoemde hits als Wake Up Little Susie, Bye Bye Love en Til I Kissed You klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan.

Met liefde voor het origineel
The Wieners volgen de carrière van de Everly’s vanaf het prille begin. Vanaf het eerste optreden van de jonge broertjes in het radioprogramma van hun ouders en de internationale doorbraak in 1957 tot en met de glorieuze comeback in de jaren 80. Alle hits komen voorbij. Daarnaast spelen The Wieners ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. En tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers.

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale geniet je van een mooie ode aan de Koningen van de samenzang!

Line-up
Rob Roemers: zang & gitaar
Jaap Wijn: zang & gitaar
Geurt Engelsman: contrabas & basgitaar
Jan Timmermans: drums


Praktische informatie

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij geplaceerde zitplaatsen. Je stoelnummer staat op het ticket.

Voorstelling
Bij deze voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen. Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor worden € 2,50 kosten in rekening gebracht.


Ambassadeur
Draag jij ECI cultuurfabriek evenals Jan Smeets, Huub Stapel en Suzan Seegers ook een warm hart toe? Als theater-, muziek- of filmliefhebber, of misschien wel als enthousiaste cursist? Word dan Ambassadeur van ECI!


    alle theater