wo 17/10  16:00  € 15,00
Jeugd
Theaterzaal
17/102018

Kikker & de vallende ster

Theater Terra | 4+


Theater Terra, bekend van ‘Welterusten Kleine Beer’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’, brengt de wereld van Kikker tot leven in een familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

Een prachtige ster
Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. “Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!” zegt Haas. Dan schiet er een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen…

Heb jij ook een wens?
Kom jij naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan? Daarna komt misschien ook jouw wens uit. Want alle kinderen mogen in de ECI hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. En iedereen mag met Kikker op de foto!

Met 2 voorstellingen op één dag kun je jouw beste tijd kiezen! Om 14:00 uur of om 16:00. Veel plezier!


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer (op de site staat aangegeven tot welke serie de voorstelling behoort).

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater