do 3/12  21:00  € 19,50
Toneel
Theaterzaal
3/122020

De Theatertroep

Vaudeville de liveshow


Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 5 november naar donderdag 3 december n.a.v. de Coronavirus maatregelen. Heb je een ticket gekocht voor 5 november? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand. De Theatertroep presenteert een nieuwe korte voorstelling die op zijn eigenwijze reageert op wat zich buiten afspeelt. Kom kijken naar Vaudeville: de liveshow, een greep uit on materiaal van de afgelopen jaren in een nieuwe tv-show-achtige setting. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen, alles RIVM-verantwoord en volgens de richtlijnen!

Vaudeville: de liveshow
Onder het motto ‘drempel omlaag, lat omhoog’ maken we al zes jaar vaudeville-voorstellingen op festivals en in theaters. In Vaudeville: de liveshow halen we, gewapend met ons repertoire van gloednieuwe zelfgeschreven teksten en eeuwenoude acts, genadeloos de actualiteit door de mangel. Het wordt een spectacle coupé in een tv-show setting met afwisselende, uiteenlopende, scènes, sketches, dansjes, slapstick, gedichten, liedjes en teksten.

In de pers
“Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.”
⭐️⭐️⭐️⭐️ – de Volkskrant, Vincent Kouters

“We zien en horen verschillende liedjes, een quiz, poëzie, slapstick, een hilarische scène met Koreanen en een interview met een fluitiste van het Concertgebouworkest die nooit naast de noten grijpt. Het is allemaal best flauw en heel erg leuk. Die paradox is een van de sterke punten van dit immer gastvrije stelletje theatermakers.” ⭐️⭐️⭐️⭐️ – Scènes, Jos Schuring

Voorstellingen van De Theatertroep bekijken? Klik dan hier.

 

Credits

Van en met: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Cas van Eldonk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo
Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts, Jochum Veenstra, Justin van der
Veen en Roos Visser.
Publiciteit: Nicole Kienhuis


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de Horeca en is er dus ook geen drankje bij deze voorstelling.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater