zo 27/5  15:00  € 10,00
Toneel
Theaterzaal
27/52018

Toneelgroep On the road XXL

Romeo & Julia


De ECI cultuurfabriek draait op volle toeren! Mensen in de omgeving klagen op woensdagochtend over geluidsoverlast. De culturele machines werken dan aan de theaterproductie van Romeo en Julia, de klassieker van Shakespeare. De toneelgroep bestaat uit 14 enthousiaste acteurs, allen tussen de 60 en 76 jaar, onder regie van Sjef Roijen.

Regisseur Sjef Roijen vertelt: ” Jongeren denken vaak dat wij, ouderen, zijn, wat we lijken, maar dat is niet zo, wij dragen alleen de maskers van onze leeftijd.”

Het verhaal

In het verzorgingshuis misbruiken de ouderen deze macht (red. het masker) nog steeds. Geld blijft de grote drijfkracht. Ruzies uit het verleden blijven doorwoekeren en…. de liefde bloeit als nooit te voren. In Shakespeare’s klassieker staan families elkaar naar het leven en probeert de liefde alles te overwinnen.

25 mei is de officiële ‘onthulling’, met een reprise op 26 en 27 mei, van dit eerste eigen product van de ECI cultuurfabriek. Je wilt hier gewoon bij zijn!


Praktische informatie:

Parkeergelegenheid: 
Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal:
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kunt u overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling:
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat u op tijd bent.


    alle theater