za 30/3  20:00  € 16,00
Theater
Theaterzaal
30/32019

Tosca Niterink & Anita Janssen

Klimmen naar Kruishoogte


Amateurpelgrims Tosca Niterink (Theo & Thea en Kreatief met Kurk) en Anita Janssen (fotografe NRC, interviewer Parool) komen naar de ECI met hun bestseller ‘Klimmen naar Kruishoogte’. De voorstelling is het humoristische verslag van hun doldrieste wandelavontuur naar Santiago de Compostella.

Wandelvreugde en ergernis
Ondanks aangeboren wandelschuwheid, rugzakallergie en chronische vrees voor afritsbroeken, maakten Tosca en Anita een voettocht van maar liefst 1100 km, dwars door Spanje. Vanavond delen zij hun intiemste details over deze even barre als bizarre wandeltocht. Door de eindeloze olijfboomgaarden van Andalusië en de blakerend hete woestenij van de Extremadura. Wandelvreugde wordt in rap tempo afgewisseld met mateloze ergenis (vooral aan medepelgrims!), heuse vechtpartijen en verrassende ontmoetingen met schele nonnen en potloodventers.

Serie: vlakke vloer


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater