zo 17/10  20:00  € 19,50
Jazz, Theaterconcert
Theaterzaal
17/10

Tribute to John Coltrane

Ben van den Dungen Quartet


Deze voorstelling is verplaatst van zaterdag 17 oktober 2020 naar zondag 17 oktober 2021 n.a.v. de aangescherpte Coronavirus maatregelen. Heb je een ticket gekocht voor 17 oktober 2020? Dan is het ticket gewoon geldig tijdens deze voorstelling!


John ‘Trane’ Coltrane is een van de meest invloedrijke tenorsaxofonisten aller tijden. Met Miles Davis nam hij de bestseller Kind of Blue op, maar ook zijn eigen soloprojecten sloegen in als een bom. De LP’s Blue Trane en Giant Steps waren meteen al bij hun release klassiekers. En in de jaren 60 stond hij met albums als Impressions en Love Supreme aan de wieg van de modale jazz. Alle meesterwerken van deze legendarische saxofonist komen in dit eerbetoon van Ben van den Dungen en zijn kwartet aan bod.

Ben van den Dungen Quartet

Ben van den Dungen begon zijn concertcarrière in de jaren 80. Sindsdien heeft hij, met verschillende groepen, zo’n 6.000 concerten in 70 verschillende landen gegeven. Ook speelt hij mee op meer dan 80 cd’s. De laatste jaren tourde Ben met het programma Blue Note door de Nederlandse theaters. In 2019 verscheen zijn nieuwste album 2Sessions. In oktober brengt Ben het beste van John Coltrane naar het ECI Theater.

In de pers

“Zijn spel heeft een bezieling die je in de hedendaagse jazz helaas te weinig tegenkomt.”Trouw


Praktische informatie


Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)
Hockeyveld Concordia, Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen)
Parkeergarage Roercenter, Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen)

Theaterzaal
Bij deze voorstelling hebben wij ongeplaceerde zitplaatsen. In verband met de Corona maatregelen zal een medewerker je een plaats toewijzen in de theaterzaal. Graag willen we je vragen om hier rekening mee te houden.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent. Bij de voorstelling is een drankje inbegrepen, deze staat voor je klaar bij de ingang van de theaterzaal.

Annulering
Annulering van het ticket is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van de voorstelling. Hiervoor wordt €2,50 per ticket in rekening gebracht.

Bekijk onze volledige maatregelen betreft het Coronavirus op: ecicultuurfabriek.nl/coronavirus.


    alle theater