za 23/3  20:00  € 16,50
Toneel
Theaterzaal
23/32019

Coco Chanel

Ulrike Quade Company & Jo Strømgren Kompani (NL/NO)


‘My life didn’t please me, so I created my life’, Coco Chanel

Coco Chanel wist als geen ander hoe ze zichzelf als merk in de markt moest zetten. Ze beïnvloedde de wijze waarop de wereld haar zag en maakte tegelijkertijd haar mode tot een symbool van emancipatie. Daarmee creëerde ze een tijdloos icoon.
Met het leven van Coco Chanel als leidraad maken Ulrike Quade (NL) & Jo Strømgren (NO) beeldend theater over branding & design, economie & identiteit. Ze laten zich hierbij inspireren door een vrouw die het recht opeiste om zichzelf vorm te geven.

‘COCO CHANEL’ is een coproductie van Ulrike Quade Company en Jo Strømgren Kompani (NOR). Eerder maakten zij samen ‘The Writer’, dat nog steeds op de internationale podia staat.

Over Coco Chanel
“(…) zo eigenwijs anders en zo razendsnel van de ene truuk naar een andere foef schakelend, dat deze toeschouwer van puur kijkergeluk niet meer weet waar te kijken.” – Theaterkrant ★★★★★

“Tot in detail (…) haarfijn opgebouwde wereld van deze invloedrijke Franse modekoningin. Een prestatie, vooral qua vormgeving en poppenspel.” – de Volkskrant

“Zo wordt Coco meer dan een mooie voorstelling over een legendarische figuur. Ulrike Quade doet een gooi naar de onsterfelijkheid van de kunsten. Je travaille, je travaille. Ik werk, ik werk. Ik kan niet dood, ik moet door.” – NRC Handelsblad

Credits:
Concept en regie: Ulrike Quade en Jo Strømgren
Muziek: Strijbos & Van Rijswijk
Spel: Ilija Surla, Marjolein Vogels en Céline Mathieu / Ester Natzijl
Kostuumontwerp: Jacqueline Steijlen
Lichtontwerp: Floriaan Ganzevoort
Decorontwerp: Jo Strømgren
Poppenbouw & Ontwerp: Ulrike Quade
Dramaturgisch Advies: Thomas Lamers

Serie: vlakke vloer

 

 


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer. Deze voorstelling is inclusief pauzedrankje.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


    alle theater