di 2/5  20:00  € 7,50
Divers
Theater
2/52023

Via Zuid

Sneekpeak


Ga op theatrale blind date met de Sneak Peek van VIA ZUID! Ontdek beloftevolle makers en nieuw werk.

In de Sneak Peeks tonen deze makers presentaties, work in progress of soms zelfs volledige voorstellingen. De avond start met een introductie waarin de makers een inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk en eindigt met een nagesprek waarin het publiek vragen kan stellen en feedback mag geven. Beleef een buitengewone avond in het theater én steun jonge podiumkunstenaars in hun ontwikkeling!

King Sisters
King Sisters bestaat uit zussen Joske, Annelie en Marthe Koning. Joske is actrice en theatermaker, Annelie is vocalist en componist, Marthe is beeldend kunstenaar en performer. In hun collectieve werk is de (zang)stem de verbindende factor. Een voorstelling van King Sisters begeeft zich op het snijvlak van concert en performance. Vanuit hun verschillende disciplines onderzoeken ze het individu vs. het collectief.

Tijdens de Sneak Peek tonen Joske, Annelie en Marthe alledrie solowerk waarna ze graag met het publiek in gesprek gaan over de overeenkomsten en verschillen die zij ervaren.

Over Sneak Peeks
Sneak Peeks zijn theatrale blind dates voor publiek dat in is voor iets nieuws en het leuk vindt om veelbelovende makers op het gebied van theater, dans en muziek aan het werk te zien en te ‘ontdekken’. Tijdens een Sneak Peek presenteren een of meerdere makers hun nieuwste werk. Vaak zijn dit prille, verrassende voorstellingen. De makers zijn verbonden aan VIA ZUID – Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg. Een vast onderdeel van de Sneak Peeks is een nagesprek waarin het publiek feedback mag geven en de makers een uniek inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk. Het programma van een Sneak Peek wordt ongeveer een maand van tevoren bekendgemaakt, maar alvast reserveren voor dit theateravontuur is sowieso de moeite waard. Laat je verrassen door de nieuwste generatie podiumtalent!

In vijf Limburgse steden
De Sneak Peeks van VIA ZUID vinden dit seizoen plaats in de theaters in Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert.


Klik hier voor meer info over parkeren, horeca en annulering. 


alle theater