za 28/3  20:00  € 25,50
Pop, Theaterconcert
Theaterzaal
28/3

VOF de Kunst

35 jaar Suzanne!


Een avond vol onvervalste nederpop met o.a. Eén kopje koffie, Oude liefde roest niet, Dikkertje Dap, Retour Sneek en natuurlijk Suzanne.

Wereldhits
We gaan terug naar 1983. Op nummer 1 in de hitlijsten klinkt Suzanne. VOF de Kunst, met als gezicht zanger Nol Havens, is geboren. Als Suzanne ook buiten de Nederlandse grenzen een hit blijkt te zijn, reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van Susanna worden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met Eén kopje koffie, geschreven door Erik van Muiswinkel.

Dikkertje Dap
Na dit succes richtte VOF de Kunst zich op een jongere doelgroep: ouders en kinderen. Wat aanvankelijk bedoeld was als een vriendelijk eerbetoon aan het oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidde tot een serie zeer succesvolle kinder-CD’s, van Dikkertje Dap en De lapjeskat tot theatervoorstellingen als Dag Giraf, Ik ben Lekker Stout en Apekooien.

35 jaar Suzanne
Ruim 35 jaar later, vindt de band het tijd om Suzanne te vieren! In een avond vol onvervalste nederpop komt zowel het volwassen- als het kinderrepertoire voorbij, van Eén kopje koffie, Oude liefde roest niet en Dikkertje Dap tot natuurlijk Suzanne. Een feest der herkenning voor iedereen! VOF de Kunst – 35 jaar Suzanne!


alle theater