vr 10/5  20:00  € 12,50
Theater
Theaterzaal
10/52019

VROUWLUI

'n theatrale vertelling


Als je ruim 50 jaar vrouw bent, dan heb je al veel meegemaakt. Het duo Anita Assendelft en Jacqueline Trip blikken openhartig met de nodige humor terug op het vrouw zijn. Wat hebben ze al allemaal meegemaakt, waar lopen ze tegenaan en wat zijn de positieve dingen van vrouw zijn? VROUWLUI is een theatrale vertelling waarbij de dames zich bepaald niet inhouden. De dames zijn namelijk de schaamte voorbij… op hun leeftijd zijn de meeste gebeurtenissen trouwens verjaard.

Zet je schrap voor hilarische, ontroerende, maar ook schrijnende dialogen en scènes, die elkaar in rap tempo afwisselen. Hoe zijn de twee bijvoorbeeld opgegroeid en hoe gingen ze om met de bemoeienis van moeder en oma? Wat hebben onze oma’s en moeders bevochten? Hoe en met welke middelen hebben ze dat gedaan? En zijn ze er dankbaar voor, of bleven Anita en Jacqueline verbijsterd achter? De twee bespreken taboes en het feit of deze nog te doorbreken zijn.

Anita en Jacqueline laten het achterste van de tong zien en stellen zich kwetsbaar op. Onderwerpen als de invloed van de kerk, seksualiteit, ich han d’r klatsch, stoffen maandverband, de barba mama fase en het moederschap passeren dan ook de revue.

Een avond vol herkenning, verbijstering en verwondering in de ECI cultuurfabriek. Het publiek kan zich opmaken voor tranen, hilariteit en de slappe lach. VROUWLUI: een rollercoaster aan dialogen, monologen en sketches, gebaseerd op de levensverhalen van Anita an Jacqueline en daardoor autobiografisch! Het is meer dan een voorstelling, het is een belevenis!

Serie: vlakke vloer


Praktische informatie

20% serie korting
Kies minimaal 3 verschillende voorstellingen binnen dezelfde serie en je profiteert van 20% korting op de totaalprijs. De series: Cabaret op donderdag, muziek, vlakke vloer.

Parkeergelegenheid
ECI terrein, Louis Raemaekersplein (na 18:00 gratis)

Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 10 min. lopen),
Parkeergarage Roercenter Roersingel 13 (betaald, 5 min. lopen).

Theaterzaal
We hebben een kleine, gezellige, intieme zaal. Daarom is iedere plek eigenlijk eerste rang en kun je overal in de zaal de voorstelling goed volgen.

Voorstelling
Na aanvang van de voorstelling is er helaas géén toegang meer tot theaterzaal, dus zorg dat je op tijd bent.


alle theater